EASEUS TODO BACKUP hogyan működik?
Figyelt kérdés
NornonGhost-tal bootcd-ről lehetett visszaállítani, itt nem értem hogyan tudnék visszaállítani...honnan futna a program?2009. szept. 2. 09:47
1/5 anonim válasza:
onnan, arról a meghajtóról és abból a mappából ahova előzőleg mentettél!
2/5 anonim válasza:
úgy ahogy itt is le van írva:
3/5 A kérdező kommentje:
OK köszi...arra gondoltam, hogy ha telepítem, gondolom a C-re települ...de visszaállításkor fölülíródik a komplett C, tehát onnan nem futhat...a NortonGhost ezt live cd-vel oldotta meg, ez OK, szóval bocs, de továbbra sem tiszta a dolog? Tehát ez tud futni live-boot cd-ről, megtalálva a mentett képfájlt, és felülírva a c-t?
2009. szept. 3. 20:25
4/5 anonim válasza:
Telepítéskor ki tudod választani, hogy melyik meghajtóra telepítse, nem muszáj a C:/ re. Mentéskor (Varázslóval) megadod azt a helyet a gépen, vagy külső adattárolón, (meghajtó, mappa, stb.) ahová a mentést készíteni akarod, megadod a tömörítés módját, (normál - nagy- extrém) és kijelölöd (megadod) a menteni kívánt meghajtót, mappákat, stb., -fájl nevet adsz, majd …Mentesz. Visszaállításkor is (a Varázsló segítségével) megkeresed az Intézőben a mentés helyét, katt a fájlnévre (.PBD fájlkiterjesztést keress), és megkezdődik a visszaállítás. Ez a mérettől függően hosszabb ideig is eltarthat!
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szuper válasz volt:)
2009. szept. 4. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!