Assassin's Creed részek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kissé zavaros nekem az AC revelations.......Ugye volt először az Assassins Creed, ezt követte az Assassins Creed 2. Brotherhood, és amit most nem értek hogy van egy Assassins Creed Revelation rész ami a 2. után jött, de ez nem a 3-ik része igaz? És most neten meg láttam AC 3. at, annak mi a címe? Előre is köszönöm a válaszokat :) Csak összezavart,mert ugy töltöttem le a Revelations-t hogy azt hittem a 3-ik része.2013. jan. 28. 12:41
2/3 anonim válasza:
Assassin's Creed -> Assassin's Creed 2. -> Assassin's Creed Brotherhood -> Assassin's Creed Revelations -> Assassin's Creed 3.
Így vannak sorban.
Az Assassin's Creed 3-nak külön címe nincsen.
Az Assassin's Creed 2-nek nem külön címe a Brotherhood :D ha arra gondolsz.
Hivatalosan az Ac sorozatból 5 rész készült, amit PC-n és konzolon is lehet élvezni.
3/3 A kérdező kommentje:
Ahhaa....na így már értem :D Köszönöm,hogy írtatok :) Na akkor a Revelations-t végigjátszom majd, aztán jöhet az AC3 is! :D
2013. jan. 29. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!