Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Letöltöttem egy DVD-t de...

Letöltöttem egy DVD-t de sajnos csak 2. 0 hang van rajta. Mivel tudnék rárakni 5.1 hangot és hogyan is pontosan?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 20:55
 1/8 anonim ***** válasza:
sehogy......
2009. szept. 2. 09:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Na egy negatív! Biztos, hogy lehet(különben nem lehetne konvertálni) csak nem tudom hogyan.
2009. szept. 2. 17:01
 3/8 anonim ***** válasza:
sz..-ból nem lehet várat építeni, felfele nem lehet a hangminőséget javítani.........
2009. szept. 2. 18:37
 4/8 A kérdező kommentje:
dvd9-ből nyert hang... stb..
2009. szept. 2. 20:55
 5/8 Hintalow ***** válasza:

Lehetni lehet, de: ehhez ki kell szedni egy olyan verzióból a hangot, ahol van 5.1 sáv, belekonvertálni abba, amibe nincs. Ez így baromi macerás.

És őszintén: ha már szereztél egy olyan verziót, amiben van, akkor minek szenvedni azzal, hogy átrakd abba, ahol nincs?

2009. szept. 3. 09:53
 6/8 A kérdező kommentje:

DVD5-be kell nekem és pl, egy DVD9ből vagy egy DivX-ből kiszedni...:)

Köszi a választ!

2009. szept. 3. 19:58
 7/8 Hintalow ***** válasza:
Háát divx-ek nem nagyon vannak 5.1-es hanggal, egy dvd9-ből kiszedve és hozzáadva egy dvd5-hőz keményen újra kell konvertálni, mert azt hozzáadva, az már nem egy dvd-nyi méret lesz
2009. szept. 4. 07:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha rendelkezel az eredeti DVD9-es forrással, akkor létezik egy DVD Shrink nevü progi, ami betölti az eredetit, felkínálja a lehetöséget, hogy kiszedegess nem szükséges dolgokat (pl. idegen nyelvü hangcsatornákat, extrákat stb.), amíg a maradék belefér egy mezei DVD kapacitásába. Ha még így is meghaladja, akkor a képanyagot tömöríti, és addig tököl vele, amíg belegyömöszöli.

Nem tudom, aktuális-e még a kérdés; ha igen, próbáld ki. Jó szórakozást!:)

2009. okt. 5. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!