Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Wayteg x960bt-n, hogy az Igo...

Wayteg x960bt-n, hogy az Igo 8 működjön, a sys. Txt hogyan kell beállítani?

Figyelt kérdés

Beállítottam a felbontást 800*480-ra és a program képének a bal felső része látszik a képernyő teljes egészében. Mit állítsak még rajta? Esetleg valaki be tudna másolni egy ilyen komplett sys.txt tartalmát?

Válaszokat előre is köszönöm!

2013. jan. 27. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Sys.txt-be:

[rawdisplay]

class="landscape"

screen_x=800

screen_y=480

highres=0

driver="gdi"

A data és branding.zip-ben ellenőrizd, hogy szerepel-e benne a készüléked felbontása.

2013. jan. 29. 07:43
 2/7 A kérdező kommentje:

Tartalmazza.

Most már odáig eljutottam, hogy elindul, de az Igo8 borító képének a bal felső részét nyitja meg a teljes képernyőn.

Valami ötlet?

2013. jan. 29. 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Biztos hogy 800x480 a felbontás? A leírt hibajelenség arra utal, hogy a program nagyobb felbontást használ, mint ami a készüléké.

Próbáld úgy elindítani, hogy kitörlöd a sys.txt-ből a képernyőfelbontás adatait, hátha úgy elindul. Optimális esetben egy üres sys.txt-vel is indítható az igo.

2013. jan. 29. 11:26
 4/7 A kérdező kommentje:

Kitöröltem a felbontást a sys.txt-ből és indításnál ezt írja ki: Failed to open file:ui_igo8\loading.bmp exiting application.

Most mit csináljak?

2013. jan. 29. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Nyisd meg a brandig.zip-et, és nézd meg az ui_igo mappában hogy szerepel-e a felbontásod, mert nem tudja betölteni az induló képernyőt. A programban a készüléked felbontásának megfelelő branding és data.zip fájl kell hogy legyen, különben nem fog működni (ezt már az első hozzászólásomban is írtam).

ha nincs benne, akkor keresned kell egy 800x480 felbontáshoz való igo programot, vagy branding és data.zip-et.

2013. jan. 29. 13:07
 6/7 A kérdező kommentje:

Megnéztem és mind a kettőben szerepel a felbontásomnak megfelelő nevű mappa.

Valami más ötlet?

2013. jan. 29. 13:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Elérési út meg van adva, hogy hol keresse a programot?

[folders]

app="\SDMMC\igo8"

content="\SDMMC\igo8\content"

ha nem sd kártyán van a program, akkor az SDMMC helyére residentflash -t írj. A program könyvtárneve igo8 legyen.

Ezenkívűl még mindig lehet hogy hibás a branding.zip, ezért nem tudja betölteni az indulóképernyőt. Én megpróbálnám másik branding és data.zip-vel.

2013. jan. 29. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!