Olyan képszerkeztőt keresek amiben ilyeneket is lehet csinálni. Valaki ajánlani?
te nem programot, hanem tudást keresel
amúgy PS, Gimp, meg még rengeteg
#4:
Ha csak a linkre ránéznél, látnád hogy a google találati listáját linkelte be, ami sok száz képet jelent. :))
Jó szokásom szerint neked is linkelem egy régi válaszomat:
Szóval, program van dögivel, a többi meg rajtad múlik.
Amúgy imádom ezt a kérdéstípust: "Ilyesmi kéne", én meg találjam ki, miféle közös vonást látsz a kupacban. Ja, hogy ezek *szerinted jók*? Hm, sajnos nem hiszem, hogy volna pont erre kihegyezett célprogram...
@fehersrac
ha csak ránézek a linkre,
valóban a google találati listáját linkelte be,
viszont rákattintott egy képre, ami kihoz egy előnézetet, ami belekerül a linkbe, de néhány topicból ismerve az accnevedet, te erre biztosan magadtól is rá tudsz jönni, ha elolvasod a linket végig
még a blog címe is benne van, ahol a kép van
Nem akartam elhinni, de tényleg a szívecskésre mutat a link. Ez vélhetőleg nem is rendes szerkesztőprogrammal készült, hanem valami online effekt-oldallal. Itt van péld'ul néhány hasonló:
Őszintén szólva engem a falra lehet mászatni az effélével, de mulass jól. Szerintem az összes többi behozott kép jobb...
én ezt ajánlom :D
amúgy nekem alapjában tetszenek, csak az mászat falra, hogy most kezdenek az emberek ilyesmit csinálni, amikor 1 kattintással elérhető
amikor nem volt instagram meg hasonló izék, hanem tényleg hangsúlyozom, csak egy CSÖPPET bonyolultabb programok, akkor nem csinált ilyet az a sok, aki most csinálja, nem volt "instagramolva" minden kép, most már szerintem értelmét vesztette
ha normális, munkaigényes fotómanipulálást látok, akkor az tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!