Hogyan lehet windows 8-ban olyan kódot írni, amikor nem karaktereket kell beírni, hanem emberek fejét bekírikázni stb?
Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 11:40
3/7 tabaki válasza:
Te érted, miről van szó? Valami ovis programnyelv? Az rémlik, hogy vannak ilyenek, de használni...
4/7 Golan Trevize válasza:
Én sem értem, de az biztos, hogy "emberek fejét" Windows 8-ban nem lehet sehogy "bekírikázni", akármit is jelentsen ez.
5/7 tabaki válasza:
Itt egy olyasmi, amilyenre gondolok -- ha mellépuskáztam, talán fogalmazd át a kérdésedet:
6/7 anonim válasza:
Értem miről beszélsz.
Előzőeknek: van rá lehetőség, hogy a feloldáshoz nem jelszót kell beírni, hanem egy beállított képen végighúzni az ujjadat/egeret az előre beállított módon, mint mondjuk androidon, csak továbbfejlesztve. Picture password-nak hívják!
Akkor hogy hogyan is kell:
A Start képernyőn beírod, hogy picture password. Rányomsz a Settings kategóriára, és ott lesz hogy Create or change picture password. Aztán innen gondolom egyértelmű lesz neked is. Kérni fogja a jelszavadat, aztán meg is mutatja, hogy hogy kell. Rányomsz hogy Choose picture, beállítod a croppolást, ha kell, aztán Set up your gestures. és kész.
7/7 tabaki válasza:
Biztos, hogy neked van igazad, de ez a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!