A Dead space 2 vel kapcsba lenne 1,2 kérdésem tuttok segíteni?
Figyelt kérdés
az options-ba miért nem tudom állítani az AA-t (anti aliasing)-et??? annyi lehetőség van ,h bekapcsolom vagy ki.....És ,h őszinte legyek hiába kapcsolom be vagy ki nem is leht észre venni ...minden ultra maxon van 1900 x 1080 felbontás stb és hát az egyenes vonalak totál csipkézettek még a közelebbi tárgyak is a távolabiakkról nem is beszélek...ez így elég ocsmány nem lehet valahogy felhúzni???? könyörgöm 2011 es jatek asszem hol van 16 xos szűrés vagy a 8 szoros ,h azok a tárgyak objektumok a pályán ne nézzenek már ki ilyen sz'rul...2013. jan. 27. 04:34
1/1 A kérdező kommentje:
persze mind emelett fantasztikus játék *_*
már vagy 3 x kijátszottam és ,h őszinte legyek 1ső alkalommal észre sem vettem annyira lekötött az az őrülets elképzelés,világ amit megalkottak Visceral-os srácok *_*
2013. jan. 27. 04:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!