Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mivel fűzzek össze képeket...

Junior1234 kérdése:

Mivel fűzzek össze képeket avi videóvá?

Figyelt kérdés
Tudtok ajánlani a virtual dub on kívul olyan programot amivel képeket videóvá fűzhetek össze?

#avi #jpeg összefűzés
2013. jan. 26. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
miért nem jó az?
2013. jan. 26. 23:20
 2/7 A kérdező kommentje:
.tif fájlokat nem támogat :/
2013. jan. 27. 08:21
 3/7 anonim ***** válasza:

akkor inkább az a kérdés, mivel csinálj tifből olyan képformátumot, amit támogat, az pedig jóval egyszerűbb kérdés

IrfanView, meg még rengeteg más

2013. jan. 27. 13:12
 4/7 A kérdező kommentje:
nem akarok konvertálni mert lerontja a minöséget.akkor alapból jpgben renderelem le. szóval ugyan az kéne mint a virtual dub csak TIF formátummal
2013. jan. 27. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:

nem tudom mennyire vagy tisztában ezzel a minőség kérdéssel, de az biztos, hogy nem eléggé

mekkora az összes TIF fájl összesen amit konvertálni akarsz?

és mekkora videót akarsz?

2013. jan. 27. 15:51
 6/7 A kérdező kommentje:
igen,ez így van,nem vagyok tisztában a képformátumokkal ezért kérek segítséget. 1perces full hd animációt képekben renderelek le sok gigabájt és azt kén össze fűzni. virtual dubbal megcsinálom de a jpgtöl szerintem van jobb formátum is csak ahhoz már másik program is kell
2013. jan. 27. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:
de ugye érted, hogy a tömörítés az nem jelent automatikusan rosszabb minőséget, plusz hiába kezelnél tif-et, ha tömörítő kodeket használnál, valahol csak leromlana a minőség, amúgy egy 1 perces full hd animáció nem lesz több gigás
2013. jan. 27. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!