Melyek azok a programok, melyek hasznosak egy gépnél?
Mindenből gondolom a legújabb verzió.
pl. winamp, VLC, NOD 32/ Avast, Advanced SystemCare (PC ellenőrző progi) NERO,Utorrent, total commander, Deamon Tools, Adobe Reader
És még ezeken kívül? A fent említetteknél van jobb?
Ezen kívül: azt csak te tudod, hogy mire van szükséged. Én azért egy Chrome-mal kiegészíteném a listát.
Fentieknél van-e jobb: ez is lehet szubjektív, PDF olvasóból valakinek az Adobe cucc jön be, valakinek más, zenelejátszónál pláne mindenki mást mond.
Google Chrome és Winrar.
Egyébként ezt tényleg ajánlom: Advanced SystemCare 6 (nagyon jó progi)
szoftverbazison úgyis minden megtalálható ami kell.
Nod32 helyett Eset Smart Security (tűzfallal bővített nod32)
Advanced SystemCare jó program általános használatra - helyette a profi szintén sokfunkciós Jv16PoowerTools nagyon jó a reg.tisztítója is, profi program!
Nero helyett az Ashampoo Burning Studio -t ajánlom
Adobe reader helyett a Foxit Reader -t javaslom, a leggyorsabb PDF olvasó!
Nem rosszak a programok amit írtál, mondjuk azt tudom mondani ami nekem bevállt!!!
DaemonTools -PowerIso
winamp, blabala még 100 lejátszó helyett én a WMPlayert használom K-lite Codecpack-al és mindent lejátszik.Média lejátszónak ajánlom a Splash Pro Ex -et! Ezt kifejezetten FullHD filmekre tervezték, kihasználja a videokártya és a processor specifikációit. Jól használja a hardveres gyorsítást így nem terheli le a gépet az 1080p -sem!
Amik még hasznosak egy számítógépnél az pl.:
Processor prioritást kezelő program a ProcessTamer
Ez a progi automatikusan vezérli a programok elsőbbségét, így mindíg annak ad többet aminek kell ,ami a háttérben van annak kevesebbet, így amit épp használsz azt nem fogja le másik folyamat. A programban van lehetőség a kézi beállításra is! Én a firefoxnak adtam ne gondolkodjon annyit indításkor!Lényeges, hogy azonos prioritással ne fussanak programok (alapból mindegyik normal)
Memory lake programok.
Felszabadítják a memóriát. Egyes programok bentfelejtik magukat a memóriában így feleslegesen lefoglalva azt. ASC -nek megfelelő a SmartRam -ja, alkalom adtán 100-150 MB -ot is felszabadít!
hálózati programok
CfosSpeed
Ahogy a processornál is itt is a programok különböző prioritással kell működjenek.A sávszélességet protokollokat lehet priorizálni a programban sőt beépített csomagütemező, ami javítja a pinget és védelem is van benne.
Akkor nagyon hasznos ha neten játszol, mert (alapból beépítve több játék) nagy sávszélességet ad neki. Miközben letöltesz előfordult már hogy nem tudtál böngészni?
Ezzel megoldható a dolog mert kézi beállítással programokat és protokollokat is meg tudsz határozni!
Biztonsági programok
Acronis True Image home (ATH) és Disk Sirector Suite (ADSS).
ATH -al nagyon kis méretbe tömöritett teljes (vagy fájl)lemezképet tudsz menteni nagyon rövid idő alatt (200GB -ot kb 15-20 perc egy gyengébb gépen)Sok funkciója van még pl folyamatos adatmentés, vagy a secure zone ami egy fat partíció és a program az F11 megnyomásával bebootolás előtt elindul
ADSS -al a merevlemez műveleteket (bármi akár a cluster méret!) tudsz úgy végrehajtani (akár a rendszerpartíció)hogy nem vész el adat. partíció növelés kettéosztás csökkentés lemezellenörzés, konvertálás más formátumra és minden!
A ADSS és az ATH -együtt kiírható boot lemezként cd-re,pendrivére akár és bootoláskor elindítva képes dolgozni, ez főleg előny, ha már el sem indul a gép valami miatt, csak vissza kell állítani a teljes lemezképet.
sok hasznos program kering az éterben, de csak te tudod mire van szükséged pl.:
ha sokat szerkesztgeted a registry -t akkor a regalyzer ami menti a módosításokat és 1 klikkre visszaállíthatod vagy kimentheted a módosítás létrehozását, vagy visszaállítását egy reg fájlba!
+++
Video szerkesztésekre
Pinnacle Studio
Konvertálásra Any video converter
Képszerkesztésre Photoshop cs6
Mozgókép szerkesztésre Jasc Animation shop
PDF konvertálásra UniPDF
PDF jelszavas védelem kiiktatására Wondershare PDF Password Remover
Portable készítés SpoonStudio
Felolvasó SpeakBoard
internet rádio screamer044
Internet tv játék szex csatorna,magyar tvadók stb Readon TV movie player
Teljes 100% os biztonság a számítógép személyes adatok, előzmények, üres terület törlése R-Wipe&Clean
firefox teljes mentése MozBackup
Magyar fordító program MobiMouse 6
chat szoftver (IRC) mIRC
video felvevő HyperCam
letöltő (főleg filehost) JDownloader
és még kismillió program! Én a Portable programokat preferálom, nem szemetelik a gépet, ezek fele is megtalálható hordozható verzióban!
röviden ennyi...
nálam ezek vannak fent (Win7 Ultimate alatt)
Adobe reader (mindig a legujjabb)
CCleaner + CCEnhancer - CCleaner Enhancer
Nero 8.3.6.0 ( csupán az express és a burning rom )
Jdowdloader (Letöltésvezérlő több száz hanem ezer oldalt képes kezelni)
Networx (hálózati statisztika és adatforgalom mérő)
Google Chrome
Mozilla Firefox
Maxthon
Opera
Microsoft Office 2003
Open Office
Libre Office
AIDA64 Extreme edition
Piriform Defraggler
Internet Download Manager
Alcohol 120%
Daemon Tools Lite
TeamViewer7
Winrar
Virtual CloneDrive
Eset Smart Security
Spybot - Search & Destroy
VLC Media Player
K-Lite Codec Pack
Windows Media Player Home Cinema Classic
PhotoZoom 5
GIMP
Mobilpartner, Net'n'Go Manager (mobilnethez)
Windows Live Messenger 2011
Moovie Maker
Format Factory
Mirc
aMSN
Advanced System Care (jelenleg nincs fent de mindig felszoktam tenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!