Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik Vista verzión van Aero...

Melyik Vista verzión van Aero felület?

Figyelt kérdés
Vista Basicon nincs és az Ultimate verzión sincs.. Melyik Vista verzión Van Aero átlátszóság felület?..

2013. jan. 26. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
A Basic-en kívül mindben van.
2013. jan. 26. 17:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez érdekes mert nem rég töltöttem le egy olyan vista verziót amelyben a Telepítőben én választhattam ki a Rendszer verzió típusát és én az Ultimate Verziót választottam és a Témák közt nem volt olyan a listán hogy "Aero Theme" Pedig ott kellett volna olyannak szerepelnie.. Vagy rosszul tudom-.-' ???
2013. jan. 26. 17:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Elnézést illetve Telepítés után mikor a "Tulajdonság fülre kattintottam"
2013. jan. 26. 17:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Ultimate verzióban biztos hogy van, vga illesztőprogram telepítve van?
2013. jan. 26. 17:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Cseréld le a Vistát win7-re inkább
2013. jan. 26. 17:52
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen van illesztőm de csak vistán és XP-n Jelenleg XP SP3 rendszerem van! Windows 7-Ten nincs VGA Illesztőm már meg bocsáss a Windows 7-Tet nem az én Laptopomra tervezték azon a Rendszeren még Hang sincs a gépemen sőt még lassú is tőle a gépem.. Esetleg azt megtudnátok mondani még hogy vista rendszeren működne az Aero Átlátszóság ezzel a típusú Videó Kártyával?! típus : 852GM

memória mennyisége : 64 MB

2013. jan. 26. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:
A vista ultimate ba van aerofelület. Sajátgép jobb egérgom windvs élményindex az frissiti az aerófelületet. Azt nemtudom a te géped támogatja e az aerot nemsokat értek a gépekhez de lehet amit letöltötél nincs is benn. Nekem eredeti vista ultimate van.
2013. jan. 27. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!