Miért nem indul az avatar játék?
Illetve odáig igen, hogy megjelenik a kép "dzsáke szulli" fejével, megeszi a proci 25%-át, és a memóriából max 180 mb-t
Rengeteg dolgot meegpróbáltam már.Túl sok időt rászántam, hogy kudarc legyen a vége..
Gépem: 4 giga ram, 2,4 ghz quad core proci, 256 mb intel chipsetfamily videokártya
Van fönt direct x 9.0 is.
Gondoltam elromlott a vindóz, felraktam a win 7-et, de ez alatt sem indul.
Am a követelmények(hoogy ne kelljen keresgélni)
Supported OS: Windows XP (with SP2) / Vista (with SP1) / 7
Processor: 3 GHz Pentium D 830 or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo Family, AMD Athlon 64 X2 5200+, AMD Phenom or better recommended)
RAM: 1 GB (Windows XP) / 2 GB (Windows Vista, Windows7) (4 BG recommended)
Video Card: 256 MB DirectX 9.0c-compliant, Shader 3.0-enabled video card (512 MB recommended) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant sound card
DVD-ROM: 12x DVD-ROM
Hard Drive Space: 4 GB
Ugyanez a helyzet az Alice madness returnnal is, pedig arra meg már pláne bőven túlteljesítem a gépigényt...
Gépigény ennél:
Operating System Microsoft Windows Vista SP2 / XP SP3
Processor 2.0 GHz Intel Pentium 4 class or AMD Athlon ™ or equivalent processor
Memory 1 GB RAM (Windows Vista ) / 512 MB RAM (Windows XP )
The remaining 7 GB or more hard disk space
Graphics 128 MB DirectX 9.0c-compatible, 3D graphics, support Shaders 2.0 (NVIDIA GeForce FX or more, ATI
MEgesz a fene, már nagyon szeretném kipróbálni, még ha csak minimál grafikán is indulna el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!