Miért kérdezi meg a Windows boot-oláskor, hogy melyik op rendszert inditsa, mikor már a régit eltávolitottam?
Van 1 XP a C-n, és van (volt) 1 Win8 a D-n. Nos a WIN8at csak kiprobálásra tettem fel a D-re,amit késöbb letöröltem ill. Format D volt. A boot.ini-ben pedig átirtam a sort hogy csak az XP-t inditsa. Ennek ellenére még mindig felteszi nekem a kérdést hogy a 2 közzül melyiket inditsam.
Jelenleg igy néz ki a boot.ini-m:
[boot loader]
timeout=0
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /FASTDETECT
Ötlet?
Mert a rendszerindító fájlokat minden esetben a C meghajtóra teszi, és amíg azok ott vannak (rejtett fájlok) addig mindig meg fogja kérdezni, melyik rendszert szeretnéd elindítani :)
a D meghajtóra telepített op rendszer rendszerindító fájljai is a C meghajtóra kerülnek ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!