Amicos kérdése:
Windows 8 miért nem játssza le a DVD lemezeket?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kis segítséget, ugyanis naon fontos lenne.2013. jan. 24. 21:01
1/10 anonim válasza:
szerintem azért, mert a windows 8 az egy operációs rendszer. Megfelelő kodekek nélkül semmi sem játssza le a dvd lemezeket. Kell valami jó lejátszó program. xp nél pl jó a kmplayer, , win 8 at nem ismerem, de biztosan van arra is hasonló. :)
2/10 anonim válasza:
Mert kivették a dvd támogatást a media player-ből(nem kell licenszdíjat fizetniük), de bármelyik lejátszót telepítheted és az vinni fogja, mpc-hc pédául.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi, szépen! Sajnos már próbálkoztam bs-, smplayer-el, és power DVD lejátszóval, de megpróbálom az imént írottakat is!!
2013. jan. 24. 21:17
4/10 anonim válasza:
Akkor ott lehet valami más lesz a bibi.
5/10 A kérdező kommentje:
És akk. mi lehet még csak ma vette! :(
2013. jan. 24. 21:39
6/10 anonim válasza:
Media Player Classic-Home Cinema sem játssza le?
Küld valami hibaüzenetet vagy csak egyszerűen nem indul?
7/10 Lajos54 válasza:
A Windows8, bár alapjában nem lenne rossz, nekem azért nem szimpatikus, mert nagyon sok eddig jól bevált program nem működik rajt. Céges gépen, amin 8-as van, a VLC médialejátszó minden további nélkül futott, és gyakorlatilag minden ismert formátumot lejátszik.
8/10 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a VLC-t és működött, úgyhogy köszönöm! :)
2013. jan. 29. 19:28
9/10 anonim válasza:
akkor próbáld ki a KMPlayert is lehet hogy az is tetszeni fog. :)
10/10 anonim válasza:
szerintem egy kicsit gazdagabb beállítások szempontjából, és jobban kezelhető. ( ez csak az én véleményem )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!