Kis méretű digitális fényképet, ha felnagyítom, kockás lesz. Mit csináljak vele, hogy ne legyen "kockás' a kép? Milyen programot használjak?
Egyet értek a nagyítás ront a minőségen. Annyit tehetsz ,hogy ne legyen kockás, hogy elhomályosítod, de a végeredmény u.a. ,rossz minőség!
Amúgy meg minek magyítani? A képnézegetővel a kisméretü képeket fel lehet (nézet), ha meg nyomtatod, akkor a nyomtatód szoftverével vátoztathatod a méretet.
Köszi:)
Azért kell, mert kis méretben kaptam meg egy fotóstól a digitális képeket és nem szerettem volna utánrendelni... De szeretném máshol kinyomtatni, ahol kb. negyed ár/kép.
A nyomtatási minőség más mint a digitális. Attól függ milyen részletgazdag. ahol kinyomtatják ott meg is kérdezik milyen méretben nyomtassák (amit írtam a nyomtató beállításával)!
Fényképeknél (fényes papír) kell egy min. felbontás 1200 px már lehet fényképminőség az alatt romlik talán még a 800px elfogadható, az alatt nem lesz jó.
sz@rból várat esete. Vagy kicsi lesz a kép, vagy nagy de látványosan rossz.
Minden esetre ahova viszed kérdezz rá mit tanácsolnak (milyen méret), csak tudják mivel foglalkoznak. 800 px vagy az alatt én nem gondolkodnék nyomtatáson, pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!