Mi annak a programnak a neve? (távoli gép eléréséhez kell, vagy hasonló? )
Figyelt kérdés
Az infó tanáromnak volt ez a programja, hogy a teremben az összes gépet látta, és irányítani is tudta, külön volt egy telepítő a szervergéphez és külön a többihez (ha jól tudom). Egyszer megtaláltam, de aztán elfelejtettem. Kerestem, de nem találtam meg, a nevében ha jól tudom benne volt a teacher szó. A választ előre köszönöm. :)2013. jan. 23. 16:17
3/4 A kérdező kommentje:
1.Nem a Teamviewer-re gondoltam
2.Nagyon hasonló hozzá, de nem az
azért köszi :)
2013. jan. 23. 16:41
4/4 anonim válasza:
Szerintem az italcot nyugodtan használhatod ilyen célra.
Pont erre lett kitalálva, tanűri gépekre felteszed teacher módban (master) a többire meg kliens módban(diák) és már nézheted/ irányíthatod is a többi gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!