Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tüntethetem el a CPU...

Hogyan tüntethetem el a CPU zabáló fájlt?

Figyelt kérdés
Tegnap újraraktam a gépet, felraktam mindent ami kell. Nem is volt vele gond tegnap, azonban most hogy bekapcsoltam a gépet észrevettem hogy iszonyat lassú. Megnyitottam a feladatkezelőt és egy bizonyos mscorsvw.exe 80-99%-át eszi a CPU-nak. Bezárni nem tudom mivel egyből nyit egy újat. Annyira rájöttem google segítségével hogy NET keretrendszer 4 fájlja, de azt írták nem érdemes kitörölni mivel galibát okozhat. Valakinek tipp, hogy mit csináljak?

#keretrendszer #CPU #mscorsvw.exe
2013. jan. 23. 09:03
 1/8 anonim ***** válasza:
2013. jan. 23. 09:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Angolul én is találtam, és rájöttem hogy mit kell beírni (cmd.exe executequeueditems) csak azt nem tudom hova. Futtatás->cmd? Valamit írnak még előtte hogy csinálni kell de ennyire nem tudok angolul sajnos.
2013. jan. 23. 09:17
 3/8 A kérdező kommentje:

Pontosabban ezt nem értem.

in windows explorer, navigate to the folder, while holding SHIFT down, right click in the white part in the folder and click on Open Command Window Here and then type in

ngen.exe executequeueditems

Annyit értek hogy Explorerrel menjek valahova, SHIFT nyomva, jobb klikk a fehér részre és pötyögjem be a cmd-t...

2013. jan. 23. 09:23
 4/8 anonim ***** válasza:

[link] Hajrá!

(indítsd el a parancssort rendszergazdaként, ezt írja)

2013. jan. 23. 09:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Látom nagyon segítőkész vagy. Kösz a semmit, már rájöttem. Inkább menj aknakeresőzni, úgy sincs hasznod.
2013. jan. 23. 09:29
 6/8 anonim ***** válasza:
K.: bocsánat, hogy feltételeztem, hogy egy értelmes emberi lény vagy, akinek csak egy kis útmutatásra van szüksége, hogy megoldja a problémát. Legközelebb írd, hogy "debil vagyok, írjátok szájbarágósan!" Akkor én nem fogok válaszolni, mert ilyen kérdésekkel nem foglalkozok.
2013. jan. 23. 09:41
 7/8 Pj0tr ***** válasza:

Ne bántsad a kérdezőt. Múltkor én is jelentkeztem a CERNbe, azt elkezdtek zaklatni olyanokkal, hogy fizika meg ilyenek. Hiába mondtam, hogy nekem minden alanyi jogon jár nem vettek fel. Pofátlanság!

/Sarcasm off

Mikor fogják már fel az emberek, hogy a számítógép és az operációs rendszer nem egy kávéfőző, hogy belerakod a kávét és az egyetlen gombbal elindítod és kész a végtermék!

Ha használni akarsz valamit akkor igenis meg kell tanulnod kezelni. Autót is csak jogosítvánnyal lehet vezetni. Pedig az ilyen hozzáállású és motivált emberek is életveszélyesek. Agyvérzést lehet tőlük kapni.

Rencámot a PC-kre!!! XD

2013. jan. 23. 10:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Srácok, a kérdezőt ne cseszegessétek! Szerintem is jobb világ lenne, ha mindenki 15 évesen legalább a for-ciklussal tisztában lenne, de nem ez a helyzet.

Egy szájkosárral megtámogatnám a kockákat is, annyira meg vannak győződve róla, hogy amit őt tudnak, azt mindenkinek tudnia kell, mert egyébként lov..

2013. jan. 23. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!