Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet megoldani azt...

Hogyan lehet megoldani azt hogy jobban menjen a minecraft?

Figyelt kérdés
valami beállítással ami nem mod mert nekem pont elég erős a gépem hogy elméletileg menjen legalább 80 fps el de az 1.2.5 utáni verziók kb 15-20 fps sel mennek a legkissebb beállításoknál

2013. jan. 22. 23:12
 1/10 anonim ***** válasza:

Másik Java verzió, másik videókártya driver, más videóbeállítások.

Azt ugye tudod, hogy az elmélet és a gyakorlat csak elméletileg egyezik meg.

2013. jan. 22. 23:14
 2/10 anonim ***** válasza:

Töröld le a vinszutykot és tegyél fel egy linuxot.

Nekem Win 7 alatt 65-70 FPS-em volt, Ubuntu 12.10 alatt 120+...

2013. jan. 22. 23:14
 3/10 A kérdező kommentje:

az azért nem fura hogy 2gb videokártyával 8gb rammal és 2x2,5 ghz vel ilyen lassú?

de igazából még azt néztem hogyha berakom a tekkitlauncherbe és ott átálítom az allocated memoryt akkor egy kicsit jobb

2013. jan. 23. 09:35
 4/10 anonim ***** válasza:

Beállításokat átnézted már?

(A VGA még lehet hulladék attól függetlenül, hogy rátették 2 GB olcsó RAM-ot.)

2013. jan. 23. 09:39
 5/10 A kérdező kommentje:

máshogy kérdezem: hogy lehet a feladatkezelőben több erőforrást rakni a minecraftra

semmi baja nincs egyik hardveremnek se, mert bármilyen más játékot kipróbálva max beállítások mellett semmilyen laggot nem tapasztaltam (pl fallout new vegas, összes GTA de ami a legfurcsább az az hogy a tekkit classtic is 40-50 fps el megy szerver mellett)

2013. jan. 23. 10:18
 6/10 anonim ***** válasza:

A prioritáson állíthatsz, de sokat nem érsz vele. A játék videóbeállításait babráld!

Ugye nem arra vársz h jön valaki, és majd azt mondja, hogy "kattint ide, írj be 40, helyett 43-at" és akkor minden jó lesz?

2013. jan. 23. 10:23
 7/10 A kérdező kommentje:

igazából tökmindegy de menjen jobban, az a cél.

de valahogy biztos lehet állítani mert csak 300 mb-on fut, ezt biztos feljebb lehet tolni valahogy

2013. jan. 23. 10:29
 8/10 anonim ***** válasza:

K.: hova tolnád? Ha nem kér többet a RAM-ból akkor nem kér. Nem az miatt laggol, mert kevés RAM-ot használ.

Viszont az biztos, hogy amennyiben nem állsz konstruktívabban a kérdéshez nem fog jobban menni.

2013. jan. 23. 10:37
 9/10 A kérdező kommentje:

így miközben kerestem a megoldást találtam ezt:

[link]

itt va egy olyan fülecske hogy nvidia kártya és hogy a minecrafton kívűl minden ezerrel megy de nem értem hogy hogy kell beállítani. megkérhetnék valakit hogy magyarázza el((FAQ rész, valahol alul)) (valamit biztos kihagytam inkább nézzétek meg aztán válaszoljatok)

2013. jan. 23. 10:43
 10/10 vilany szerelo ***** válasza:
mijen proceszorod van ha nem "AMD akor ted bele.Az majd viszi
2013. jan. 23. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!