Hogyan lehet megoldani azt hogy jobban menjen a minecraft?
Másik Java verzió, másik videókártya driver, más videóbeállítások.
Azt ugye tudod, hogy az elmélet és a gyakorlat csak elméletileg egyezik meg.
Töröld le a vinszutykot és tegyél fel egy linuxot.
Nekem Win 7 alatt 65-70 FPS-em volt, Ubuntu 12.10 alatt 120+...
az azért nem fura hogy 2gb videokártyával 8gb rammal és 2x2,5 ghz vel ilyen lassú?
de igazából még azt néztem hogyha berakom a tekkitlauncherbe és ott átálítom az allocated memoryt akkor egy kicsit jobb
Beállításokat átnézted már?
(A VGA még lehet hulladék attól függetlenül, hogy rátették 2 GB olcsó RAM-ot.)
máshogy kérdezem: hogy lehet a feladatkezelőben több erőforrást rakni a minecraftra
semmi baja nincs egyik hardveremnek se, mert bármilyen más játékot kipróbálva max beállítások mellett semmilyen laggot nem tapasztaltam (pl fallout new vegas, összes GTA de ami a legfurcsább az az hogy a tekkit classtic is 40-50 fps el megy szerver mellett)
A prioritáson állíthatsz, de sokat nem érsz vele. A játék videóbeállításait babráld!
Ugye nem arra vársz h jön valaki, és majd azt mondja, hogy "kattint ide, írj be 40, helyett 43-at" és akkor minden jó lesz?
igazából tökmindegy de menjen jobban, az a cél.
de valahogy biztos lehet állítani mert csak 300 mb-on fut, ezt biztos feljebb lehet tolni valahogy
K.: hova tolnád? Ha nem kér többet a RAM-ból akkor nem kér. Nem az miatt laggol, mert kevés RAM-ot használ.
Viszont az biztos, hogy amennyiben nem állsz konstruktívabban a kérdéshez nem fog jobban menni.
így miközben kerestem a megoldást találtam ezt:
itt va egy olyan fülecske hogy nvidia kártya és hogy a minecrafton kívűl minden ezerrel megy de nem értem hogy hogy kell beállítani. megkérhetnék valakit hogy magyarázza el((FAQ rész, valahol alul)) (valamit biztos kihagytam inkább nézzétek meg aztán válaszoljatok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!