Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen progival lehet az...

Milyen progival lehet az időkorlátos próbaverziókat leállitani a napszámlálókát?

Figyelt kérdés
Én a Cracklook ot használom, de nem mindig sikerül neki...
2009. aug. 31. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel nincs is univerzális program, alátalában ezért van minden progihoz külön-külön megoldás.
2009. aug. 31. 15:06
 2/4 anonim ***** válasza:
a gép idejét figyeli mikor telepitetted fel pl 31 és mikor a számitogép dátuma a megadott időre ér akkor lezárja magát probáltad vissza álitani a gép időt? =D
2009. szept. 2. 07:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Kösz, állati ötlet :D :P :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
2009. szept. 2. 10:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezelött 15 éve kb be is jött ez a trükk, de ma már egyik trial progi sem eszi ezt meg. Csak teljes formatálás és windows ujrarakás tudja ujrastartoltatni a próbaverziós szoftwereket. Érdemes erre egy külön régebbi gépet tartani, és amikor kell, ujrarakni az egészet. Én is ezt művelem. Ez ellen egyik védelmi rendszere sem tud semmit sem csinálni, akármennyire eldigdossa a reg-jeit a program. De vannak más megoldások is, Deepfreeze program pl. de még nem próbáltam, csak hallottam.
2011. dec. 20. 04:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!