AmigoDj kérdése:
Két MKV file-ból hogyan csináljunk egyet?
Figyelt kérdés
Megoldást keresek két MKV file összeillesztésére. Mind a két file nem kicsi, 11GB/ file. A két file mindenben megegyezik (kép paraméterek, hangsávok, stb), csupán annyit szeretnék hogy az egyik mőgé kerüljön a másik, és egy file legyen belőle.2013. jan. 22. 15:06
1/3 anonim válasza:
Off: "Két MKV file-ból hogyan csináljunk egyet?" "törlöd az egyiket."
On: Miért lesz neked jó, ha nem külön van a két fájl?
2/3 coopper válasza:
Szia.
Próbáld meg az AVIDEMUX nevezetű progit, azzal elvileg összetudod rakni a két darabot.
Copy módban - MKV Muxer kimeneti formátumban - nem kódolja ujra és annyi ideig tart mig a géped a két filét össszemásolja eggyé.
Ha feliratsáv is van benne akkor azzal bajba leszel mert azt szerintem nem kezeli - nem rakja össze.
Sok sikert.
Üdv.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jó megoldást coopper kollégának!!!
Igan nehezen jöttem rá, hogy a második részt az "append"-el tudom hozzáadni, de megoldottam a kérdést sikerrel!!!
2013. jan. 22. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!