Szeretném a gépemről a képeket dvd-re írni, de nem tudom hogy mivel lehet, segítség?
Van íróm, meg volt annó hozzá valami telepítő lemez is (valami nero) de már nincs meg. Most próbáltam letölteni, de valami sorozatszámot kér.. amit nem tudok megadni.
LEhet más programmal is , vag yilyen nero-t tud valaki küldeni?
A Nero fizetős (20+ ezer forint).
[link] IMGBurn. Ingyenes és a céljaidnak tökéletesen megfelel. Magyarosítás letöltésével (ipon) magyarul is tud.
:) köszönöm az eddigi válaszokat... azt amit belinkelt valaki, nem engedi a gépem a telepítését, a másikat pedig nem értem:(
Várom a további segítséget... vagy egy kis okosítást. Köszönöm
Ha csak ennyit teszel érte, akkor túl sokat nem fogsz kapni.
Miért nem tud telepíteni? Mit nem értesz?
az a helyzet,hogy tök buta vagyok ehhez az egészhez... és most letöltöttem valamit, telepítettem, de nem tudom mit kezdjek vele...
Sajnálom... hogy ilyen buta vagyok, de ehhez momentán nem értek
Őőőő szerintem kérj meg valakit, aki írt már CD-t! Kérd meg, hogy mutassa meg, és akkor legközelebb neked is menni fog.
(Fura, hogy nem értesz hozzá, nincs vírusirtó, de vírust tartalmaz. A 3 körül egy biztosan hamis állítás. )
Kedves válaszadóm!
Szerencsére már megoldottam.. dvd már írtam.. mikor volt hozzá magyar nyelvű programom... Képzeld olyan intelligens az operációs rendszerem, kiírja,hogy valami tartalmazhat vírusokat... és ezért megakadályozza a böngésző a telepítést ( és külön engedélyeznem kell) és még mielőtt futtattam volna a gépen, még egyszer kiírta,hogy esetleg vírusokat tartalmazhat.. nem biztonságos a "cucc" ... lehet én írtam félre.. igazad van... mert azt írtam nincs vírusirtóm és valami vírus van.. helyesbítek...nincs vírusirtóm és ez tartalmazhat vírusokat... valami ilyesmit akartam írni.. bocsánat a tudatlanságomért...
Áááh... az egy túlparázott figyelmeztetés. Mindenre kiírja, hogy lehet benne vírus, de valójában nincs mögötte csak egy nagyon buta ellenőrzés: ".exe a vége? igen, akkor írjuk ki h lehet, hogy vírusos!". Kb ennyi.
Gratula, hogy sikerült megoldani a problémád! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!