Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit jelent ez a hibaüzenet?

Mit jelent ez a hibaüzenet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Telepíteni szeretném a ZoneAlarm - progit, de ezt a hibaüzenetet írja ki már a legelején:

"Your computer needs a Windows XP Service Pack hotfix before you install this version of ZoneAlarm. Please get hotfix KB943232 from the site shown below, install the hotfix, reboot, and then run ZoneAlarm installer."

Ez mit jelent, és mi a teendő? Azért fordultam ide a kérdéssel, mert bár nem vagyok egy nagy "PC-Guru" mégsem akarok egy telepítés miatt szakember után rohangálni, szal amit tudok, azt igyekszem egymagam megcsinálni; - így legalább tanulhatok is:P

Jah, és még valami: A ZoneAlarm jól együttműködik majd az Avast! -al? Elég kis teljesítményű gépem van.

Előre is köszönöm a segítséget!

2009. aug. 31. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Ő. Elvileg nem zavarják egymást, elvégre egyik tűzfal, másik vírusírtó, de általában megpróbálnak belemászni egymás területébe ezek a modernek.

Amúgy ha origi a windowsod, akkor izzítsd be a windows update-t, ha nem akkor keress egy olyan krekkelt win-t, ami SP3-s.

2009. aug. 31. 12:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt úgy érted hogy a jelenlegi Windows-al nem működik?
2009. aug. 31. 13:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak a frissitett XP-t fogadja el a ZoneAlarm. Ezért ha jogtiszta a szoftvered, kapcsold be az Automatikus frissitést. Ez letölti és telepíti a hiányzó Biztonsági frissitést. ZoneAlarmot be kell tanitani, mit engedjen át, (kérdezni fog, minden külső tűzfal így működik), de ha már ez az alapértelmezett (Vezérlőpult/Biztonsági központ), akkor sűrgősen kapcsold ki a Windows tűzfalat. Egymást blokkolják!
2009. aug. 31. 18:16
 4/7 A kérdező kommentje:
És ha crackelt változat mellett szeretném használni a ZoneAlarmot, akkor mi a teendő hogy jól működjön?
2009. aug. 31. 19:25
 5/7 A kérdező kommentje:
U.I.: úgy értem, crackelt XP esetén...
2009. aug. 31. 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a Windows Update (Microsoft letöltőközpontról) leszedni ezt a biztonsági frissitést. (Keress rá erre a KB943232 számúra. Ha nem valami húzós dolog, le lehet tölteni Asztalra és onnan telepíteni. Amikor tűzfal bajok voltak, nem ment az Automatikus, én is onnan töltöttem le sok mindent. Csak IE-vel működik.
2009. aug. 31. 23:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Itt találod: [link]

Biztonság és frissitések.

2009. aug. 31. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!