Fallout3 Kiegészítők és alapjáték?
Figyelt kérdés
Megvettem a fallout3 kiegészítő csomagot ami a The Pitt-et és az operation Achorage-t tartalmazza.Benne van egy kézikönyv miszerint feltelepítésnél mind a 2 .esm fájlt pipáljam ki.Az lenne a kérdésem,hogy ha mindkettőt kipipálom és feltelepíti,akkor ,hogy lehetlessz megoldani,hogy mit tudom én elöször a The pitt-et próbálom ki? Menübe lessz olyan opció,hogy kilehet választani a kiegészítőt amivel játszani akarsz?A másik kérdésem,azt írta,hogy hozzáad pár mellék küldetést az alapjátékhoz.A The Pitt valami kivátal rádió keresést a másikra nem emlékszem.Ebben azt nemtudom,hogy hogy lehet beállítani,hogy az alapjátékkal akarok játszani,nem pedig a kiegészítőkkel,de ami küldit a kiegészítő ad az legyen benne.Ez,hogy van megoldva?Még nem telepítettem a kiegészítőket,még az alapjátékkal játszok.Nem nagyon értek a kiegészítőkhöz.Valaki megválaszolná (hozzáértő) a kérdéseim?Elöre is köszönöm szépen.:)2013. jan. 21. 19:10
1/4 anonim válasza:
nyugodtan felteheted, nincs külön opció az alap játék vagy a kiegészítők játszására. egyszerűen csak hozzáadja az alap játékhoz az üj küldetés sorozatot és/esetleg területeket. tedd fel őket és pipáld ki data files-ban, nyugodtan folytathatod az alap játékot is és bele is kezdhetsz ezekbe az új cuccokba akármikor
2/4 anonim válasza:
Az első jól mondja, annyival kiegészíteném, hogy csak lvl25+el indulj neki ezeknek a küldetéseknek, mert megtudnak izzasztani.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor ha pl belekezdek az Operation Achorage szimulációs dologba akkor ha visszajövök és vége a szimulációnak,játszhatok tovább azzal a mentéssel,azzal a cuccokkal fegyverekkel amivel toltam az alapjátékot?Ez így egy jó :D Köszönöm a válaszokat.
2013. jan. 21. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!