Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Pdf. Formátumú önéletrajz...

Pdf. Formátumú önéletrajz módosítása?

Figyelt kérdés
Csináltam online egy Europass-os önéletrajzot. Amit, ha elkészülsz le tudsz tölteni pdf. formátumban. De képet nem lehet online beletenni, és így, hogy már letöltöttem, meg egyszerűen nem tudok beletenni. Biztosan hiányosak az ismereteim, tényleg nem értek hozzá. Plusz a nagy EUROPASS logót is szeretném kivenni belőle, azt sem engedi. Nem tudom konvertálni word-be, mert valami regisztrációt kér hozzá. Ha kijelölöm a szöveget és bemásolom meg szétesik az egész.
2013. jan. 21. 19:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

[link]

Próbáld meg ezzel, ügyes program, nekem nagyon bevált. Üdv.

2013. jan. 21. 19:04
 2/11 anonim ***** válasza:

[link]

Itt olvashatsz a programról.

2013. jan. 21. 19:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Tölts el egy kis időt azzal, hogy szépen megszerkeszted Word-ben (vagy hasonló kaliberű ingyenes szövegszerkesztőben), gondolom nem egy 5 oldalas 30 évet felölelő tudományos-szakmai önéletrajz az. Úgy aztán abban mented el amiben akarod, és azt szerkesztesz hozzá amit akarsz. Ha munkát keresel ugye nem ugyanazt az önéletrajzot küldöd el különböző profilú cégeknek? (feltéve ha nem teljesen pályakezdő vagy frisen kikerülve az iskolából)
2013. jan. 21. 19:07
 4/11 A kérdező kommentje:
De, pályakezdő vagyok. És nincs időm most word-ben babrálni,mert most kéne elküldenem, és követelmény az europass-os formátum.
2013. jan. 21. 19:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Este negyed nyolckor? Gondolom türelmetlenül várja a HR-es a gépe előtt. Ha pedig tényleg pályakezdő vagy ennyi idő alatt pont készen is lettél volna vele. Vagy nem olyan munkát keresel, ahol a gyorsaság is lényeges?
2013. jan. 21. 19:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Te milyen okos vagy! Irigyellek! Igen,pontosan. Kész is vagyok vele az előző válaszadó HASZNOS válaszának köszönhetően. Nem nem HR-es várja, hanem az ismerősöm, aki viszi be a főnökéhez este záráskor, mert nem egy multihoz adtam be az önéletrajzomat.
2013. jan. 21. 19:36
 7/11 anonim ***** válasza:
EUROPASSOS-os önéletrajz a HR-esek kívánalma. A "főnökök" nem kérik. Itt valami sántít, de nagyon :D. A HR-esek meg azért szokták kérni, mert nagy mennyiségű feldolgozása könyebb a sablon miatt. Lustaság fél egészség :D
2013. jan. 21. 22:40
 8/11 A kérdező kommentje:
Kicsit beszűkült a tudatod Magyarországra. Benne van a nevében, hogy EURO pass. Tudod? Egyébként meg az kéri, aki karja,nem hiszem, hogy csak a HR-esek heppje, otthon talán igen, de vannak olyan kisebb munkahelyek, ahol nincs is HR. Egy szóval nem említettem, hogy Magyarországra kell az önéletrajz. Nem sántít itt semmi, maximum a hozzáállás, de azt meg már megszokhattuk. Éljen a magyar virtus.
2013. jan. 25. 21:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Hmm.. vitatta valaki az "EURO" mivoltát?
2013. jan. 25. 21:36
 10/11 A kérdező kommentje:
...azzal, hogy "EORO" csak azt akartam mondani, hogy nem feltétlenül Agyarországra kell az önéletrajz.
2013. febr. 6. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!