Windows XP Professional SP3 op rendszernél a "PerfNet 2004" hibára mi a megoldás?
A hibanapló tele van ezzel a hibával.
Hiba bővebben:
Nem lehet megnyitni a kiszolgáló szolgáltatást. A kiszolgáló teljesítményadatai nem lesznek visszaadva. A visszaadott hibakód a duplaszó 0 adatban van.
ezer és egy oka lehet
itt van pár megoldás rá:
írd be ezt cmd-be
regsvr32 "%systemroot%\system32\mobsync.dll" /u
ha van ilyened feltéve Symantec LiveUpdate (3.0)
akkor töröld le és tedd fel a 2.5-öt
ha nincs fix ip címed akkor legyen az
nézd meg hogy automatikus indításra van-e téve és, hogy fut-e a "server" szolgáltatás services.msc-ben
(futtatásba írd be, hogy services.msc
keresd ki a listában, jobb klikk, tulajdonságok és ott már mindent megtalálsz szerintem)
az a baj hogy nekem angol a windows-om, de magyarban ez a "server" talán valami "kiszolgáló" lehet
és attól, hogy olyan neted van még lehet baja a dinamikus ip-vel. egyébként sem tűnik komoly problémának ez, nem lesz semmi baj ha úgy hagyod szerintem :D
én is évekig így voltam ezekkel, aztán most átálltam win7-re és rá kellett jönnöm, hogy ebből soha sem lesz
nem, hogy tökéletes, de még csak normális windows sem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!