Telepítés probléma?
Figyelt kérdés
Leszedtem netről egy progit,kicsomagoltam,lett 2 iso fájl,a daemon toolsba mountoltam,az első cd-t szépen fel is rakta de amikor a másodikat mountolnám nem csinál semmit csak megnyitja az isot,a telepítő pedig ugyan úgy kéri a cd-t
mit csináljak??
2013. jan. 20. 22:38
1/6 anonim válasza:
Az első telepítő az nagy fájl és a második egy nagyon kicsi fájl? Én azt csinálnám hogy kijelölöm a 2-t és jobbegér-> Win rarral kicsomagolom.. én úgy szoktam. Amúgy daemon toolsba menj be és adj hozzá mégegy meghajtót és oda illeszd be ne csak rákattintva
2/6 A kérdező kommentje:
az első 8gb a második 3
2013. jan. 20. 22:56
3/6 A kérdező kommentje:
megpróbálom őket winrarral:)
2013. jan. 20. 22:57
4/6 anonim válasza:
Akkor ez ilyen Cd1 Cd2? Próbáld meg egyszerre úgy mountolni. Amúgy sikerül a kicsomagolás?
5/6 A kérdező kommentje:
Még nem próbáltam
Am úgy lehetne hogy 1 iso fájlba csomagolom a 2-t,és azt mountolom??
2013. jan. 21. 14:35
6/6 A kérdező kommentje:
kicsomagoltam winrarral megy:D
2013. jan. 21. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!