Mi lehet annak az oka hogy a játékok amiket feltelepítek nem indulnak el? Semmi hibaüzenet, semmi fekete képernyő, egyszerűen meg se nyikkannak. A Gépem bőven megfelel. AMD A6 Vision 1.9Ghz 4mag.6Gb 1066 Mhz RAM Radeon HD 6720G2 1Gb RAM.
> Pár napos a windows7 és az összes fontos frissítést feldobtam .
A videókártya driverét is feltelepítetted?
folyamatok között futnak vagy ott sincsenek már közvetlen indítás után? egyetlen egy játék sem indul el?
rendszergazdaként próbáltad már futtatni őket?
Sziasztok, minden driver a legutóbbi verziójú. Természetesen az videókari driver is 2013-as release 13-1_mobility_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql..
És a feladatkezelőben a folyamatok táblán sincsenek miután elindítom őket.. mindent rendszergazdagént futtatok. Egyébként nem minden játék csinálja ezt, csak a Black Ops 2, Borderlands 2, Hell yeah.. Viszont azon gondolkodtam, hogy nem lehet e hogy a Farcry 3 kavart össze valamit mert azt raktam fel elsőnek és az tökéletesen fut.
hát én nem tudom így, ezer oka lehet
de azért ezeket rakd fel még egyszer, hogy biztosan kizárjuk a lehetséges problémák közül ezeket:
Nvidia Physx
NetFramework
Directx
c++ 2005 x64
c++ 2008 x64
c++ 2010 x64
c++ 2005 x86
c++ 2008 x86
c++ 2010 x86
ati driver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!