Windows XP vagy Windows 8?
Lenne egy Intel Celeron 2.93GHZ CPU
1GB RAM-mal
ATi Radeon HD 3650 VGA
Melyik rendszer futna jobban ?
Csak hallottam hogy a 8 nem eszik olyan sokat mint a 7 .
Hát 13 évesen annyira kéne tudnom ?
Már használtam:
Puppy-Linuxot
Ubuntu Linuxot
Debian Linuxot
Windows 95
Windows 98
Windows ME
Windows XP
Windows Vista
Windows 7
Ezek a mai fiatalok...
Ajj Istenem...
13 évesen te nem fogsz programozni, hackelni meg pláne nem. Az hogy meg próbáltál pár ismertebb oprendszert nem azt jelenti hogy értesz az informatikához. Én is próbáltam már 100valahány (és nem túlzok) oprendszert van is vagy 100 Gb oprendszer a hdd-n, egy csomó béta windows meg egy csomó más, tesztelési célból. Az informatika tág fogalom, nem abból áll hogy kipróbáltál pár rendszert, sokkal komplexebb dolog, nagyon sok ága van de te ezt még úgy sem érted. Majd ha nõsz egy kicsit és szorgalmasan tanulsz (fôleg matek,fizika) akkor megismerkedhetsz közelebbrôl is az informatikával és a programozással, és megtudod hogy valójában mik is ezek a fogalmak. (Ezeket mind tapasztalatból mondom, énis azthittem hogy értek a gépekhez meg volt egy elképzelésem az informatikáról de 9. osztályban mikor bekerülem a matek-infó- intenzív informatika szakra akkor megtudtam hogy mi is ez valójában. Most 11.-es vagyok. Ha többet szeretnél tudni a dologról vagy kérdésed van számítógépkezeléssel kapcsolatban vagy programozásban irj rám privátba).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!