Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » GTA San Andreas mentés hiba (? )

GTA San Andreas mentés hiba (? )

Figyelt kérdés

Felraktam a gépemre a Grand Theft Auto - San Andreas-t.

Lemagyarítottam, le is töltöttem hozzá egy magyar mentést, egy 100%-os kijátszás mentést... Beléptem a játékba... Megcsináltam az első küldetést, azt elmentettem, kiléptem. Aztán: Start > Dokumentumok > GTA San Andreas User Files. Azon a mappán belül kitöröltem az első küldetés mentést, aztán a helyére meg betettem azt a mentést, amit letöltöttem. Ezek után beléptem a játékba, majd ott volt, a mentés, el is indítottam, aztán tölt, jeleníti meg a képeket, intro zene, majd betöltött... Sötét képernyő.. Várok: GTA_SA.exe működése váratlanul leállt... A windows megoldást keres a problémára. Nincs valamilyen megoldás erre? Vagy mod, ami teljesen komplettre 100%-ra megcsinálja a játékot? HELP

2013. jan. 19. 20:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha leszedted a mentést, azt teljes egészében rakd be!

Ne pedig egy-két fájlt cserélj ki, mert az a baja :D

Remélem segítettem :D

2013. jan. 20. 12:49
 2/2 A kérdező kommentje:

Teljes egészében? Ezt az egy fájlt kaptam hozzá a letöltéshez: GTASAsf1.b

És ezt cseréltem ki a Start > Dokumentumok > GTA San Andreas User Files > GTASAsf1.b -re... Máskor már működött ugyanez a letöltés, ugyanezzel a verziójú GTA San Andreas-al...

2013. jan. 20. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!