Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Azt hogy lehetne elérni hogy...

Azt hogy lehetne elérni hogy a CPU használatom %-a ne változzon fel-le?

Figyelt kérdés

Tegnap az volt a bajom hogy 92% volt a CPU használat, ezt megcsináltam, a WMP hálozati hibájából eredt.

Most egyik pillanatban 25% a másikban 50% fel le ugrál ezek között míg a memória használat meg tök konstans 69%.

Miért ugrál a processzor, és miért magas még mindig ez a két érték?

2013. jan. 18. 09:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem elég hogy hülye,de még okoskodik is.
2013. jan. 18. 13:28
 12/16 A kérdező kommentje:

Ha meg ilyen nehéz emberkkel kell bajlódnom mint ti, akkor felhívok egy nagymellű nőt aki Gábor Déneses, és mondom hogy jöjjön ide és magyarázza el amit itt azegyk kontá írt:

Közveszélyes Kontár válasza:

"WMP hálózati hibájából eredt"

ezt fejtsd ki böveben

.

és mért nehéz leirni a hardvereid meg a szoftvereid?

.

nem ne egy everest/aida telejes elemzést küldj...

hanem normálisan

opercációs rendszer pontosan

pl. windows xp 32bit sp3

vírúsirtó és egyéb állandóan futó program pontosan

AVG Free 2013 pl.

.

TÁPegység, Márka, TÍPÚS, Watt

pl. Chieftec iArena GPA 450W

.

Alapap típúsra pontosan

.

Processzor típúsra pontosan

.

memória

merevlemez

egyéb extra hardver gépben

ezekröl sem árt infó

.

néztél már höfokokat?

ird le mindegyik hardver alapjárati és terhelt höfokát is amit program kiir (pl. Speccy is jó erre)

.

táp fúj ki túl forró levegö alapon is vagy terhele netán?

Hogy ez mit jelent és hogy jó ötlet-e vagy nem?? Az meg elmondja én meg többet értek majd mint előtte...

És ég esztétikus is.

2013. jan. 18. 13:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Rosszul látod. Te vagy a nehéz, mert nem érted meg amit mi mondunk, csak a saját igazad hajtogatod. Igazából csináld, csak akkor ne tegyél fel kérdést, és ne rabold az időnket, hogy válaszoljunk rá!
2013. jan. 18. 14:02
 14/16 A kérdező kommentje:
És nem nekem kellene 0% CPU hanem nektek. És az én Win7-em mág 99% is ment. Lassú volt de m ment...
2013. jan. 19. 09:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Minden egyes hozászólásoddal még mélyebbre ásod magad a hülyeségeidben. Igazából jobb lett volna ha meg se szólalsz.
2013. jan. 19. 10:15
 16/16 anonim ***** válasza:
És két oldalnyi hozzászólás után még mindig nem jutottál el odáig hogy megnézd és leírd, mi használja a processzorod. Nem baj, majd kitaláljuk. Mindjárt megnézem a varázsgömbömben.
2013. jan. 19. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!