Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy kell a BitComet nevű...

Hogy kell a BitComet nevű programot beépíteni a Firefoxba?

Figyelt kérdés

Most telepítettem a Firefox legfrissebb verzióját, de a régi Firefoxba bele volt épülve a BitComet letöltő program, amivel minden hang-és video anyagot le tudok tölteni a netről. Az új, frissített változatba nem tudom megoldani, hogy a BitComet beépüljön a Firefoxba? Tudtok tippeket adni, hogy lehetne ezt megoldani?

Köszi!!

2009. aug. 30. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Telepítsd újra a Bitcomet-et,ott van egy ablak ahol be lehet pipálni,melyik böngészőbe épüljön be.
2009. aug. 30. 11:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Vagy Beállítások>Beilleszkedés lapon.
2009. aug. 30. 12:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Mindkét variációt kipróbáltam... sikertelenül :S
2009. aug. 30. 12:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Tényleg.Nem kompatibilis a legújabb verzióval.Videók letöltéséhez a DownloadHelper kiegészítést használom,jól működik,próbáld ki.

[link]

2009. aug. 30. 12:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Nekem zenék letöltéséhez kellett eddig is :D Van egy zenés oldal amin sok zene van fent, de letölteni nem lehet, de ezzel a progival bármikor bármennyi zenét le tudtam róla szedni... ezt nem tudom jó-e, de mindenképpen hasznos.

de akkor inkább a régi firefoxot megpróbálom visszatenni, remélem még lehet.

2009. aug. 30. 13:17
 6/8 A kérdező kommentje:

Telepítettem a régit 3.1-t, és akkor ez is marad.

Köszi a válaszokat!

2009. aug. 30. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Zenét honnan töltesz vele?Kipróbálnám,hogy a Downloadhelper működik-e ott.
2009. aug. 30. 14:16
 8/8 A kérdező kommentje:
www.momu.hu Remélem kiírja a linket
2009. aug. 31. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!