2 Windows egy gépen egyszerre hogyan? (XP SP2 + WIN7 ultimate 32 bit) Melyiket telepítsem először és melyiket utána? Esetleg hogyan máshogyan tudnék játszani azzal a játékkal?
Sziasztok!
Öcsém nyíg már egy hete, h játszani akar az asztali gépen a Godfather II-vel. Jelenleg azon a gépen win7 ultimate 32 bit van, de hogy az a játék nem megy win7-el, csak xp-vel.
Korábban is volt már két rendszer az asztalin, akkor xp sp1 és sp2 és az indításnál egy menüből tudtam kiválasztani, h melyiket akarom futtatni. Most is ezt szándékozom tenni, kettépartícionálni a winyót, egyikre a win7, másikra az xp sp2. Egyszer, mikor még a win7 új volt, és xp sp2-t használtam, megpróbáltam telepíteni, de akkor nem indult el (ha jól emlékszem utána egyik sem indult el).
A helyes eljárás a következő:
1. WIN 7 DVD-t beteszed
2. Újraindítod, majd BIOS-ból kiválasztod, h CD/DVD-ről bootoljon
3. Újraindítod és amikor kéri nyomsz 1 gombot
4. Leformázod az egyik partíciót (azt javaslom amin az SP1 van)
5. Telepíted a 7-et.
Ugyan úgy tudsz váltani, mint az XP-k esetében.
Két partíció, egyikre az XP, másikra a win7. Az XP-t kell előszőr telepíteni.
Win7 alatt próbáltátok XP kompatibilis módban futtatni?
először az xp-t és utána a win7-et. ez nagyon fontos
de szerintem egyébként futnia kéne win7-en is. ha vársz holnapig megnézem nálam működik-e és ha nem akkor megpróbálom megcsiálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!