Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » 2 Windows egy gépen egyszerre...

2 Windows egy gépen egyszerre hogyan? (XP SP2 + WIN7 ultimate 32 bit) Melyiket telepítsem először és melyiket utána? Esetleg hogyan máshogyan tudnék játszani azzal a játékkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Öcsém nyíg már egy hete, h játszani akar az asztali gépen a Godfather II-vel. Jelenleg azon a gépen win7 ultimate 32 bit van, de hogy az a játék nem megy win7-el, csak xp-vel.

Korábban is volt már két rendszer az asztalin, akkor xp sp1 és sp2 és az indításnál egy menüből tudtam kiválasztani, h melyiket akarom futtatni. Most is ezt szándékozom tenni, kettépartícionálni a winyót, egyikre a win7, másikra az xp sp2. Egyszer, mikor még a win7 új volt, és xp sp2-t használtam, megpróbáltam telepíteni, de akkor nem indult el (ha jól emlékszem utána egyik sem indult el).

#Windows XP #Windows 7 #Godfather II.
2013. jan. 17. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:

A helyes eljárás a következő:

1. WIN 7 DVD-t beteszed

2. Újraindítod, majd BIOS-ból kiválasztod, h CD/DVD-ről bootoljon

3. Újraindítod és amikor kéri nyomsz 1 gombot

4. Leformázod az egyik partíciót (azt javaslom amin az SP1 van)

5. Telepíted a 7-et.

Ugyan úgy tudsz váltani, mint az XP-k esetében.

2013. jan. 17. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Két partíció, egyikre az XP, másikra a win7. Az XP-t kell előszőr telepíteni.

Win7 alatt próbáltátok XP kompatibilis módban futtatni?

2013. jan. 17. 19:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Jelenleg két partíció van a gépen és az egyiken van a win7. Viszont újra akarom partícionálni az egészet! Akkor előbb a win7-et tegyem fel és utána a másik partícióra az XP-t, vagy fordítva? :)
2013. jan. 17. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:

először az xp-t és utána a win7-et. ez nagyon fontos

de szerintem egyébként futnia kéne win7-en is. ha vársz holnapig megnézem nálam működik-e és ha nem akkor megpróbálom megcsiálni

2013. jan. 17. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem meg pont, hogy a 7-et kellene először felrakni, mivel az új op rendszer ismeri a régit, viszont az régi az újat nem. a 10 megjelenése előtt már volt 8.1, 8, 7, Vista, XP stb. Viszont a 7 megjelenése előtt nem volt 10. a lényeg, hogy a 7-et előbb.
2015. szept. 26. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!