Hogyan tudnék én is ilyet csinálni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a videók ahol egyszer képek vannak majd videó és újra képek sorozata és közben egy egyénileg kiválasztott zene.De sajnos nem értek annyira az ilyenekhez.A kérdésem az lenne, hogy melyik programmal lehet ilyen videókat csinálni amiket fel is tudnék tenni a youtube-ra? Ilyenre gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=xYrS_P0wUgw&feature=youtu.be 2013. jan. 17. 15:11
1/8 A kérdező kommentje:
bocsánat: tudnék*
2013. jan. 17. 15:13
2/8 anonim válasza:
ilyeneket pl tudsz készíteni a windows movie makerrel is, de szerintem jobb rá az IrfanWiev.(ingyenes)
3/8 anonim válasza:
mondjuk lehet hogy az irfanview ba lehet hogy csak képeket tudsz tenni videóval még nem próbáltam. :)
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! :)
2013. jan. 17. 21:51
5/8 anonim válasza:
közben kipróbáltam az irfanview- al azzal nem tudtam megcsinálni rendesen, de movie maker-rel már csináltam ilyet.
6/8 A kérdező kommentje:
Már letöltöttem a movie makkert, de mikor beillesztettem a képeket majd a videót akkor az összes beillesztett kép eltűnt és csak a videó maradt elsőként...Ez miért van így?
2013. jan. 18. 16:48
7/8 A kérdező kommentje:
Közben már megoldottam :D és a videó és kész :)
2013. jan. 19. 17:03
8/8 A kérdező kommentje:
egyébként nem szoktam ilyen hülye lenne...de most nem tudom mi van velem..szóval: is*
2013. jan. 19. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!