Hogy kell tablet gépen a feliratot filmhez beállítani?
Figyelt kérdés
Átkonvertáltam Handbrake programmal a filmet és Quicktimer programom tudom állítani a feliratot, de csak a laptopon. Utána elakadtam, mert ezt hiába másolom be a tabletbe sehogy nem tudom a szöveget ráindítani. Arra nem tudom sem Quicktimer, sem Gom player programot rakni, mert nem engedi a rendszere és alapból a filmnézője meg nem ajánl fel semmi felírat választást.2013. jan. 17. 12:25
1/7 anonim válasza:
Vagy keresel egy olya lejátszót ami kezeli a feliratot is vagy úgy konvertálod átt hogy belégesse a feliratot is.
2/7 A kérdező kommentje:
Beleégettem handbrake programmal és a laptopon látszik, de tableten nem. Tabletre raktam másik video programot is rockplayer lite, de ezen se tudom hogy kell a feliratot kihozni.
2013. jan. 17. 13:00
3/7 anonim válasza:
Ha bele konvertáltad volna akkor látszana.
4/7 A kérdező kommentje:
A handbrake programban úgy csinálom ahogy a leírásban van, [link]
De sosem akar konvertálva látszani. Csak utána tudom kiválasztani a lejátszó listáról a laptopon, de viszont a program kisebb lesz, szóval tuti történik valami. Mi lehet a gond miért nem látszik ráírva. Azonos a név +.srt, ráklikkelek felveszi...és még sincs ott a végén. Már 4-szer konvertáltam különböző beállításokkal (kb. 3 óra egy film), így elég lassú.
2013. jan. 17. 13:08
5/7 anonim válasza:
Nem ismerem ezt a programot. Én total video convertert használok. Könnyen be lehet állitani és nem volt még vele gondom.
6/7 A kérdező kommentje:
Végre sikerült!!! Nem égeti rá, ebben igazam volt. Megtaláltam a beállításokat is a RockPlayerhez. A film fálj neve MP4-el volt írva. Miután átírtam és az srt fájl is ilyen akkor már ment. Még fontos, hogy nekem két nyelv kell férjem miatt és ami előrébb van srt azt indítja hozzá. Érdemes addig más fájlba rakni a másik nyelvet, mert tableten másképp nem tudtam besorolni, de így most biztos nincs kavarodás.
2013. jan. 17. 13:51
7/7 A kérdező kommentje:
Még egy apró megjegyzés...hiába van állítótag ez a magyar nyelv a tableten a film felírat nem ismeri fel az ékezeteket és így oda pici jeleket rak. Ez valószínű a Rockplayer hibája, így még dolgozom rajta, hogy esetleg más program vagy valami más úton javítani tudjam.
2013. jan. 17. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!