Nincs hang a gépemen miért? Sos.
egyik ismerős leformázta a gépemet mert én nem értek hozzá
és most nincs hang a gépemen azt hallottam hogy kell hozzá hang program is mert egy régi telepítő volt amit csinált az ismerősöm amin nincs hang program és töltsek le a netről bárhogy keresem nem találok tudtok segíteni
köszönöm a segítséget nekem ez kínai segítséget kérek.....
azért köszönöm...
Az eszközök működtetéséhez külön (illesztő)programok kellenek, amelyek nincsenek benne a Windows alaprendszerében (miért kéne a világ minden kütyüjét ismernie?), hanem az eszközökkel együtt kapod meg őket, külön telepítőlemezen. A Windows nem csinál kázust abból, hogy elbarmolod-e a jól belőtt rendszeredet az újratelepítéssel, nyilván tudod mit csinálsz, majd szépen telepíted az eredeti illesztőprogramokat, amelyekre nem véletlenül vigyáztál úgy, mint a szemed fényére. Ha mégsem találod őket hirtelenjében, akkor érvényes a B-terv, vagyis az illesztőprogramok összekeresgélése.
Leghelyesebb, ha tényleg keresel valakit, akit ez az ismeret nem vág fejbe, és tudja mi a teendő. Gyanúm, hogy nem az ismerősöd lesz a megfelelő ember, mert a Windows újratelepítése még nem nagy etvasz, nagyjából okézgatásból áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!