Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Missing operating system mit...

Missing operating system mit jelent?

Figyelt kérdés
Induláskor jelentkezik a hiba. Ilyenkor lemezről tudom indítani csak a gépet. Javítással próbálkoztam bootrec /fixmbr, bootrec /fixboot, bootrec /rebuildbcd végigjátszottam de még mindig semmi.
2013. jan. 16. 11:15
1 2
 11/12 Lőczi-ParagStephanie válasza:
Sziia nekem úgy sikerült ,hogy kikapcsoltam utána meg vissza be és közbe nyomkodtam az F8at,hogy bejojjon a boot menü és visszaallitottam a korábbi helyes konfiguracióra vagy mi :D és most jó :D
2015. febr. 12. 07:32
 12/12 gabesz147 ***** válasza:

A kérdés 2015-ös, de én most szembesültem ezzel a problémával, Win 7, már jelzett hibákat ellnőrzéskor a C meghajtó, hamarosan új gép kell, Win 10-essel.

(Telefonon tudtam megkeresni az oldalt, tanácsért, de most már gépről írok:-).)

A BIOS-ban a sorrendet defaultra állítottam, nálam az F2-vel jön be a BIOS, ez gépfüggő, és jó lett:-), utána próbaképpen merevlemezről indításra tettem, úgy is jó:-).

Valószínűleg az előttem válaszoló Lőczi-ParagStephanie társunk is ezt csinálta.

2020. jan. 21. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!