Segítene nekem valami nagy WoW-os? (World of Warcraft)
Az lenne a problémám, nem működik a játékban a Quest Helper.
Letöltöttem azt a Quest Helpert ami a 3.0.9 verzióval működne (elvileg). Kicsomagoltam és bemásoltam a "WoW/Interface/Addons" mappába. A játékba való belépésnél a karakterlistánál is rákattintottam az Addons-ra és ott is engedélyeztem a Q helpert.(a "loading out of date-t is kipipáltam).
Fogalmam sincs, hogy mi lehet a probléma, hogy ha valaki tudja, vagy rájönne akkor legyen szíves segíteni nekem.:)
Előre is köszönet!:)
Nem tudom honnam szereztél 3.0.9-es Questhelpert. nekem 1.1.12 van fent, ezzel tök jól működik (eredetin játszok). A verzió lekérdezése: beírod chatre, hogy
/qh version
Neked lehet, hogy a 3.0.9 patch-hez való QH van, most 3.2 van már, ezért nem működhet. Szerintem a legújabbat a Curse-ról lehet leszedni:
Akár manuálisan, akár a curse progival is lehet.
Kedves válaszadó!
Azt elfelejtettem írni, hogy sajnos nem vagyok annyira eleresztve pénzzel, hogy havonta több ezer forintot költsek egy eredeti accountra. Tört szerveren játszom, és nem a QH-m verziószáma a 3.0.9, hanem a WoW patch-é. Azon a szerveren amelyiken én játszok ott 3.0.9 patch szükséges. És ehhez való QH-t töltötem le (elvileg).
Remélem így már többet tudtok segíteni majd.:)
használd ezeket: cartographer, cartographer quest
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!