Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem játssza le?

Miért nem játssza le?

Figyelt kérdés
Sziasztok! GomPlayer-t használok filmnézésre, szeretem ezt a progit mert kis helyigényű, azonnal betöltődik, és szinte mindent lejátszik. Kivéve ha DVD-lemezeket akarok lejátszani. Akkor azt irja ki hogy hiányzik egy kodek, valamint hogy letöltse-e. Amikor igen-t kattintok, akkor meg némi netes keresgélés után azt írja ki, hogy nem található kodek ehhez a formátumhoz. Létezik ez? Tényleg nem lehet dvd-formátumot nézni ezzel a programmal? Segítsetek! Előre is köszönöm.
2009. aug. 29. 18:31
 1/1 anonim ***** válasza:

De, lejátsza. Csak megfeleő kódek kell. Én, ha Win-t telepítek, akkor ezt szoktam feltenni:

[link]

Ebben gyakorlatilag minden benn van ami kellhet. Telepítésnél nagyon figyelj, csak olyat telepíts fel, mi kell! (Gondolom Win Media Player Classic (én nagyon szeretem), és BSPlayer pl. nem kell neked).

2009. aug. 29. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!