Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mért fagy le a GTA SA egy idő...

Mért fagy le a GTA SA egy idő után?

Figyelt kérdés
elkezdek játszani, s olyan 20 perc mulva lefagy, néha játék közben gyorsul ok nélkül, és nem tudom mért, amikor beinditom a gépem kiir valamit RUMTIME néven h a wf2kcpl.dll nem tölthető be, lehet nem tudja a gépem mennyi memóriát használjon? A gépem vadonat új, 2GB Ram, 250 GB szabad hely, (már csak 190 GB szabad hely) 2.25 GHZ, ez megfelel a gépigénynek, van Nod32 eredeti 4 verziós eredeti, meg valami Norton, nincs ötletem mi lehet vele...
2009. aug. 29. 17:09
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Nagyon jó a videokártyám...
2009. aug. 29. 17:10
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerintem neked AMD X2-es procid van, a tünetek alapján (hirtelen gyorsulás, majd fagyás). Van rá megoldás. A Runtime errorért valószínűleg a service pack - videókártya gubanca lehet a válasz, keress frissebb packot, vagy frissíts. Ez egy eléggé merész tipp, nézegettem neten, legalábbis ezt írták. Egyébként ennek a hibának semmi köze a memóriához. Esetleg nézd meg a NODodat, mit csinált, lehet vírussal volt megfertőzve, és törölteted. Vissza az első témához. Kell neked egy Dual-Core Optimizer, innen töltheted le:

[link]

2009. aug. 29. 17:55
 3/11 A kérdező kommentje:
Eltatáltad h AMD procim van, szóval ez jellemző rá, s ez amit letöltöttem miben segiti? nem gyorsul s lefagy?
2009. aug. 29. 18:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Dual Core...
2009. aug. 29. 18:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez ami a leírásában is olvasható a Windows API-ban levő "timer" funkciót optimalizálja a DC procidra. Mivel egy rakat játékban az algoritmusok ezt az API-t használják, hogy minden gépen egyforma sebességgel fusson, ezért jelentkezhetett a problémád. Töltsd le, csomagold ki, telepítsd fel, esetleg indítsd újra.

Sok sikert!

2009. aug. 29. 20:12
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem kért ujrainditást, de installáltam, megnézem mire jutottam vele...
2009. aug. 29. 21:30
 7/11 A kérdező kommentje:
Eddig nem fagyot le, de lassitotta a játékot egy picit akadozik...
2009. aug. 29. 21:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Próbáld meg valamelyik vírusírtót kilőni (pl. Norton), hátha segít! Amúgy nem kéne, hogy lassítsa, nem vesz el erőforrást, csak optimalizált induláskor.
2009. aug. 30. 13:45
 9/11 A kérdező kommentje:
Igy is fefagyot, s a nortont töröltem, nem tudom mi kéne neki...
2009. aug. 30. 14:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Így lövésem sincs... Esetleg vedd lentebb a beállításokat. Ha nem eredeti, akkor meg az lehet a baj.
2009. aug. 30. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!