Van egy 3D samsung tévém megoltható hogy azon játszak 3d be? Pl Batlefild 3 támogatja
A számítógépbe helyezett nVidia kártya és a hozzá adott 3D kezelő program a számítógép képernyőjén képes megjeleníteni térhatású képet akkor, ha az nVidia kártyához adott szemüveggel nézed.
Ez biztos, hogy térhatásúan működik.
Azt viszont szerintem valamelyik számítástechnikai szakboltban kellene megkérdezni, valamelyikben biztosan tudják a megoldást.
Lehet, hogy össze csatlakoztatva a tv képernyőn is csak a kártyához adott szemüveggel működik, de lehet, hogy a tv-jével. Ezt ki kell próbálni, vagy számtech. boltban megtudni.
Itt az nVidia 3D készlet, keresőben megjelenő találat listája:
Szerintem a 3D program önmagában nem elég. Ahhoz kell egy videó vezérlő kártya, amihez a kezelő programot írták, különben nem működhet.
Számtech. boltban többet tudnak ezekről az új kártyákról, kérdezd meg őket. Nekem kb 20 évvel ezelőtti van még a win95-win98 verzióval működött együtt. Pl az XP alatt az már nem működik. Az egy régi nVidia kártya volt szemüveggel együtt vettem még akkoriban.
Ezekről az újakról a szakboltban tudhatnak többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!