Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows xp mellé, hogy tudom...

Attila9302 kérdése:

Windows xp mellé, hogy tudom feltelepíteni a windows 7-et?

Figyelt kérdés
Két particióm van a gépen C és D a C-n van az xp

2013. jan. 14. 13:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Értelme?
2013. jan. 14. 13:56
 2/16 anti paladin ***** válasza:

Nem próbáltam, használhatónak tűnik.

[link]

2013. jan. 14. 14:15
 3/16 anonim ***** válasza:
beteszed a dvd-t és feltelepíted, nem értem mi ezzel a probléma :D csak win7 mellé nem szabad xp-t tenni
2013. jan. 14. 14:57
 4/16 anonim ***** válasza:
nekem két win7 meg egy xp van a gépen és semmi rendkívüli dolog nem kellett a telepítéshez
2013. jan. 14. 14:58
 5/16 anonim ***** válasza:

"csak win7 mellé nem szabad xp-t tenni" - mondjuk ez sem igaz...

Simán beteszed a telepítőlemezt és telepíted a másik partícióra. a következő bootolásnál márt választhatsz is közöttük. Ennyi...

2013. jan. 14. 15:27
 6/16 anonim ***** válasza:
alap win7 mellé ha felteszed az xp-t akkor elrontja a win7-es boot rendszert, utána meg szenvedni kell össze-vissza hogy kapj egy recovered win7-et
2013. jan. 14. 16:50
 7/16 anonim ***** válasza:

Szenvedni. Felteszed az XP-t a win7 mellé, aztán visszatolod a win7 telepítőlemezt, kiadsz parancssorban egy fixmbr és egy fixboot parancsot, majd ezután indul a win7 ahol bootmanaggerrel bedobod neki a feltelepített XP helyét és már megy is a bootmenü.

Ennyit kell "szenvedni", de ez mindenképp gyorsabb, mint legyalulni előbb a WIN7-et csak azért, hogy az XP után megint feltedd...

2013. jan. 14. 19:11
 8/16 anonim ***** válasza:
nekem az nem működött, valószínűleg a két win7 miatt, vagy más miatt. de még egyszer nem bíznám arra a dolgot az biztos
2013. jan. 15. 07:06
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem a Win7 fent van két éve és kellett az XP. Nem voltam hajlandó újratenni ezért a win7-et és a fenti megoldás tökéletes a mai napig...
2013. jan. 15. 20:00
 10/16 tetkosroli válasza:
én pont tegnap telepitettem xp mellé win7-et igy: c-n volt az xp-m bekapcsolt op mellet tehát konkrétan a windowsból (xp) inditottam atelepitést (win7 ultimate)és a d -re teleoitettem már a telepités alatt ujrainditásnál kérdezte hogy melyiket inditom windows korábbi verzó vagy telepitő egyértelműen telepitő utána miután telepitette mindig induláskor megkérdi hogy korábbi vagy win 7 enter arra amelyiket akarom és mind a kezző teljes értékűen működik eddig bár sok progi telepitésénél figyelben kell hogy meik program files-be telepitem c-d de ez is progi függő....am én azért hagytam meg xp-t mert azért a gépem nem a legerösebbek közé sorolható tehát gyorsabb rajta az xp.............2600 proci 1G ram 128 vid.k
2013. jan. 15. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!