Legyen ön is milliomos! (letöltött) játékban a telefonos segítség miért mond mindig rosszat?
Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 12:26
1/4 anonim válasza:
mert egy troll haverodat hívod folyamatosan
2/4 A kérdező kommentje:
:D Egyébként, már kipróbáltam és az elején, a könnyebb kérdéseknél (100000 alatt) még jókat mond, csak később, (100000 és másfél millió) között szokott rosszat mondani. Mindig úgy szoktam, hogy előbb a közönség és később a telefon, de akkor majd fordítva fogom! xD
2013. jan. 13. 12:39
3/4 anonim válasza:
Én úgy csináltam volna, hogy generál egy véletlenszerű számot, mondjuk az elején 1-2 között, ha 1 akkor hibásat mond, ha 2 akkor jót. Minél nehezebb a kérdés, annál nagyobb a sáv és annál kisebb az esély arra, hogy jót mond, szerintem itt is úgy van.
4/4 anonim válasza:
Mert egy egyszerű programmal lehetetlen szimulálni egy valós ember gondolkodását és viselkedését. Gondolom azt akarták lemásolni, ahogy a valódi emberek is egyre kevéssé tudnak jó segítséget nyújtani a nehezebb kérdéseknél, csak kicsit bénán sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!