Miért tölthet be lassan az XP?
Figyelt kérdés
Adott egy sony vaio notebook. Kb 1 éve telepítettem rá egy friss xp-t, mert eléggé el volt fáradva a régi. Tökéletesen műlödött. Márciusban leraktam és mostanáig nem vettem elő a gépet. Az akku teljesen le volt merülve, de ez érthető is. De az xp miért tölt be sokkal sokkal lassabban? Mikor utoljára volt bekapcsolva tökéletesen ment. (Hdd nem kerreg.)2013. jan. 13. 09:51
1/2 anonim válasza:
Nézd meg milyen automatikusan induló programok vannak. Lehet, hogy frissítést keres. Próbáld net nélkül. Esetleg vírus és registry ell. De hardver baja is lehet.
2/2 A kérdező kommentje:
Érdekes módon ki és be kapcsoltam és normálisan megy azóta.. értetlenül állok a történtek előtt. A telepített programok száma minimális, hálózaton nem volt bekapcsoláskor.
2013. jan. 13. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!