Van ilyen program amivel lehet ilyet csinálni?
Figyelt kérdés
nem ez a kérdés de mást nemtudtam kérdezni!
az van szóval hogy valaki tudna nekem mondani egy olyan programot amin lehet képekből videót csinálni felirattal meg minden.
na meg kihasználom az alkalmat kérdezek mégeggyet :
valaki mondjon egy olyan programot ami jó könnyen használható videószerkesztő program
linkel vagy ahogy akarjátok akár névvel küldjetek
...
2009. aug. 28. 19:48
1/4 anonim válasza:
Sony Vegas 9 , én ezt használom, de sajnos kaptam, nem tudok linket mondani, próbálkoz Movie Mackerrel
2/4 A kérdező kommentje:
kell hozzá windoes vista
az meg nincs
2009. aug. 30. 18:57
3/4 A kérdező kommentje:
w
2009. aug. 30. 18:58
4/4 anonim válasza:
Nekem fut az XP n, szedd le inen én tettem fel: impulsive.hu kell legyen a gépeden service pach 3, Microsoft frame work 3.5 és Windows Wisual c++2005, nem mindegyik Visual c++ jó neki... próbálj másikat lelepíteni ha nem lesz kép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!