Windows 7-re időre változó háttérkép, van valami program?
Ha csak ennyi lenne, akkor jó hírem van: még le sem kell töltened semmit, ez a funkció ugyanis már be van építve a w7-be. Ráadásul pofonegyszerű beállítani:
Vezérlőpult->Megjelenés és személyes beállítások->Személyre szabás->Asztal háttere. itt megkeresed a mappát amiben a képek vannak, majd kijelölöd amiket szeretnél beállítani. Lejjebb, a képváltás gyakoriságánál állíthatod be az időzítést, jóllehet csak előre beállított időközökből választhatsz.. De a 6 óra az, ami szerintem ideális lenne, így feloszthatod pl. reggelire, délire, -utánira és estire. Arra figyelj, hogy onnantól fogja elkezdeni mérni az időt, amikor mented a módosításokat(tehát ha mostanában olvasod a választ, mindenképp az estit rakd előre:]). Másik tanács, hogy még a mappában(nem árt csak nekik egy külön) előre rakd sorrendbe a képeket aszerint, ahogy majd szeretnéd hogy váltakozzanak..legalábbis én ezt tenném, de még nem ismertem ki ezt a funkciót. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!