Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7-re időre változó...

Windows 7-re időre változó háttérkép, van valami program?

Figyelt kérdés
Azt szeretném, hogy mondjuk reggeli órákra beállítok egy hangulatos reggelhez illő háttérképet... déltől mondjuk délutánit, estére meg valami sötétebb estit.. valami ilyesmi programot szeretnék, amin be lehet állítani mikor jöjjön az a kép. Előre is köszi a segítséget...:)

2013. jan. 11. 20:31
 1/2 anonim válasza:
100%

Ha csak ennyi lenne, akkor jó hírem van: még le sem kell töltened semmit, ez a funkció ugyanis már be van építve a w7-be. Ráadásul pofonegyszerű beállítani:

Vezérlőpult->Megjelenés és személyes beállítások->Személyre szabás->Asztal háttere. itt megkeresed a mappát amiben a képek vannak, majd kijelölöd amiket szeretnél beállítani. Lejjebb, a képváltás gyakoriságánál állíthatod be az időzítést, jóllehet csak előre beállított időközökből választhatsz.. De a 6 óra az, ami szerintem ideális lenne, így feloszthatod pl. reggelire, délire, -utánira és estire. Arra figyelj, hogy onnantól fogja elkezdeni mérni az időt, amikor mented a módosításokat(tehát ha mostanában olvasod a választ, mindenképp az estit rakd előre:]). Másik tanács, hogy még a mappában(nem árt csak nekik egy külön) előre rakd sorrendbe a képeket aszerint, ahogy majd szeretnéd hogy váltakozzanak..legalábbis én ezt tenném, de még nem ismertem ki ezt a funkciót. :D

2013. jan. 12. 00:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2013. jan. 14. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!