Android rendszermemória? Az android 4. 0.4 egyre több RAM-ot eszik és nem tudom miért? A nem szükséges alkalmazásokat bezártam?
Figyelt kérdés
Mitől lehet ez? Vagy ez az Androidos feladatkezelő olyan mint a PC-s nem lehet hinni neki?2013. jan. 11. 18:53
1/1 anonim válasza:
"A másik félreértés az Androiddal kapcsolatban, ami miatt sokan használnak feladatkezelőt, az hogy úgy érzik, jobb tőle a telefon teljesítménye. Szerintük a memória-felszabadításnak köszönhetően gyorsabb a mindennapi felhasználás közben a készülék. (Korábban én is ezt hittem.) De nem. Először is a RAM azért van, hogy ki legyen használva. Másodszor, ha bezárunk 5 alkalmazást, akkor záros határidőn belül 5 másik fog a helyére ugrani."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!