Bekapcsoltam a gépet és mikor bekapcsol bejön minden de csak ez az alsó vonal villog _ folyamatosan és nem megy sehova. Mi a baja?
Valami boot-olási baja van, induláskor nyomogasd az F4-et (ha nem jó, akkor az F8-at, nem tudom már melyik és nem akarok utána nézni), és Csökkentett-módban indítsd el, ha így elindul csinálj egy rendszer-visszaállítást vagy mentsd el a fontos adatokat és telepítsd újra a géped (én ezt javaslom leginkább)
Valószínűleg rendszer hiba, lehet hogy túl volt terhelve a meghajtó vagy helytelenül lett leállítva a gép
De a panelt azt be engedi hozni, tehát ahol kitudod választani a Csökkentett-módot?
Próbáld meg újra telepíteni, ha kellenek róla adatok, akkor a HDD tedd bele egy másik gépbe és mentsd le róla
Újratelepítés volt már?
Indítás-> nyomkodod a Del-t-> BIOS: Boot: 1st Boot CD-rom-> mentés
Így ha beleraksz egy telepítő CD-t már fel tudja telepíteni.
De a nyakamat rá, hogy újra kell csak telepíteni. Ha a merevlemez sz@rt volna be, akkor kiírná a hibaüzenetet, ha az alaplap, akkor meg még ennyit se csinálna.
A RAM-ra meg nem utal ez a hiba, de megpróbálhatod egy másik gépből átrakni, ha ezek után sem lesz életjel.
Gratulálok, nem lett volna értelmesebb rögtön az utolsó mondatoddal tartalmával kezdeni a kérdést?
Akkor old meg ahogy tudod, én sem örömömben koptatom a billentyűzetem képzeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!