Vista és Win7 is van a gépemen, de csak a Win7 fut, hogy hozzam elő a Vistát?
Figyelt kérdés
Vista volt a gépemen, majd feltelepítettem a Win7et is...
Jelenleg két Program Files mappa van a gépemen (Program Files és Program Files (x86)), és két Windows mappa van a gépemen (Windows és Windows.old)
Ha bekapcsolom a gépet akkor egyből a Win7 töltődik be.
1. kérdés: hogy léphetek be Vistával? (nem mintha kellene, de ha már fentvan jólenne tudni)
2. kérdés: ha a Vistának megfelelő Prog. Files és Windows mappát törlöm akkor többé nemlesz fent a Vista, vagy hogy távolítsam el teljesen a Vistát a gépemről?
3. kérdés: akkor ez csak úgymond azért volt jó nekem hogy az eddigi adatokat vissza tudom hozni a C meghajtóról ?
2009. aug. 28. 10:44
1/1 anonim válasza:
A Vistát már nem fogod tudni elindítani többet, mivel a Win7-et nem külön partícióra raktad, hanem a Vistáról frissítettél, így a régi oprendszer cuccai a Windows.old mappában vannak. Azért van két Program Files mappa, mert az egyikba a 32, a másikba a 64 bites progikat telepíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!