Melyik képszerkesztő programmal tudom így megszerkeszteni a képeimet?
Tetszik az ahogy megvan szerkesztve a kép,én is így szeretném a képeimet,ha lehet..
Hogyha tudtok valami ilyesmi képszerkesztőt,légyszíves írjátok le a nevét,köszönöm
És ott majd hogyan ? Régebben letöltöttem de nem nagyon érettem ..
Úgyhogy légyszíves majd azt is írjátok le hogy hogyan kell :) Köszi!!
egyszerűbb, és gyorsabb photobuckettel, ha csak a mélységet/kontrasztot/stb szeretnéd változtatni, és bizonyos részeket fekete-fehérre váltani.
www.photobucket.com, rövid regisztráció, bejelentkezel, feltöltöd a képet. Aztán bal felső sarokban közvetlen a kép fölött "edit". Az effects-nél van egy "black and white" funkció, azzal fekete-fehérre váltod az egész képet. ezen belöl az advanced/special (nem emlékszem pontosan melyik) opciónál kapsz egy ecsetet, és ahol akarod, visszaadhatod a kép színeit.
Válthatod hogy a kép legyen fekete-fehér, és az ecsettel színezz, vagy színes legyen a kép, és fekete-fehér az ecsetvonás.
Az ingyenes,magyarnyelvű PhotoScape -val is könnyen meglehet csinálni.
Két kép van egymásra rakva.
Az egyiken (amin az emberkék vannak) alkalmaztak egy Noise removal-t (vagy valami hasonló nevű effektet) Attól lett ilyen szép sima a bőrük.
majd körbevágták az emberkéket és rárakták őket a háttért tartalmazó képre.
Szerintem így készült
És ezt a Noise remo-s valamit hol tudom letölteni ..nem értem :/
Ha esetleg valaki el tudná magyarázni az kérje el az msnem és akkor ott könnyebb lenne..
És köszi az eddigi válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!