Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Segítség gondom van a win 7...

Segítség gondom van a win 7 emmel (? )

Figyelt kérdés
Az a problémám h eddig winXP-m volt és most váltottam win 7 re és amióta átváltottam azóta az eddig játszott játékokat vagy megsem nyitja vagy félóra - óra múlva kivet mindkét esetben ha kivet ha elsem indul kiírja h a windows képes megkeresni a hibát! Meg h zárja be a programot nso bármeikra bököm úgysem lessz semmi!Segítsetek légyszi!!!

2013. jan. 8. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Melyik játékrol van szó? Régi játék? Mert ha igen akkor win7 en nem indul el sok régi játék sajnos.
2013. jan. 8. 21:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Empire Total war, Shogun2 Fall of the samurai,Shaun White Snowboarding. Ennél a háromnál jelentkeztek gondok Meg az AC 3-nál és a COD BO2! Én indítottam adminisztrátorként is de úgyis ugyanaz javasoltak egy ilyet is h tegyem be a kivételek közé a bizonyos játékot de azt viszont nem tudom h kell!
2013. jan. 8. 21:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Az a vicc h ezek nekem eddig tökéletesen működtek csak most h windowsot váltottam a Fall of the samurai most meg nem is megy a többiből meg félóra óra után kidob ez mindig változó!
2013. jan. 8. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!