Sürgős segítség kellene! A számítógépem hiába kapcsolom be az operációs rendszer indulása nem jelenik meg a képernyőn?
A számítógépeem hiába kapcsolom be az operációs rendszer indulása nem jelenik meg a képernyőn, az ilyenkor szokásos pittyegés amit induláskor kiad hiányzik de hallatszodik h beindul a gép de semmi a monitoron.
többször ki be kapcsolom 5-6 szori bekapcsolásra pittyen ekkor megjelenik a képernyőn a windows betöltődése .
2 napja csinálja ma csináltam rajta Advenced system care (windows optimalizáló program)egy mély javítást mert automatikusan ilyet dobott fel pedig két napja csinálja de csak most reggel a sokadik bekapcsolásnál mikor az internethez csatlakoztam akkor dobta ezt fel h végezzem el a gépen.
több részről megnézi h hol van hiba majd kijavítja volt ahol 1580 hibát számolt össze a gép és rengeteg helyen volt 1-100 hibaszám
most félek kikapcsolni mert lehet be sem indulna újból
csak net böngészésre használom de mostanába olyan rossz h még online filmet v videót is szaggatva játszik
mitől lehet
rossz a windows és újratelepíteni kéne
rossz a monitor ezt kizárom de kitudja
v videokártya hibás ezért nem jelenít meg képet induláskor??
mit lehetne vele csinálni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!